Kungsängsvägen 29, Boländerna

Möjligt drömkontor med 4 meter i tak och många fönster

Om lokalen

Kungsängsvägen 29

  • Område

    Boländerna

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    790 kvm

Lokalen

Välkommen till Kungsängsvägen 29, här kan ni vara med och påverka ert framtida drömkontors utformning.

På den befintliga planlösningen finns flera mindre kontor samt två två mindre kontorslandskap. 3 mötesrum, entré med lounge, pentry/matsal, kopieringsrum och vilrum. Kort sagt allt. Det finns också en alternativ planlösning framtagen, men helst av allt vill vi sätta oss ner med dig och lyssna på dina tankar och behov kring eventuell utformning.

Kontakta oss för mer information eller boka en visning.

Området

Boländerna är ett expansivt handels- och industriområde i östra Uppsala. Här hittar du flera etablerade butikskedjor, varuhus och stormarknader. Du har också nära till köpcentrat Bolandcity som huserar lunchrestauranger, fler butiker och övrig service. Öster om Kungsgatan utvecklar Corem Kungstorget med byggrätter för ett nytt och modernt kontor- och handelskluster.

Kommunikationer

Området bjuder på bästa tänkbara kommunikationer. Buss 10 trafikerar Kungsporten och flera andra bussar passerar Kungsgatan och Boländerna. Med bil når ni snabbt E4 mot Arlanda och Stockholm. För er som pendlar med tåg så är det ca 2 km till Resecentrum vilket innebär en ca 20 minuters promenad eller en kort cykeltur.

Parkering

Området har gott om parkeringsplatser för såväl personal som kunder.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Kungsängsvägen 29

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.