Storsätragränd 5, Sätra

Ljust kontor med showroom och godshiss

Om lokalen

Storsätragränd 5

  • Område

    Sätra

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    520 kvm

Lokalen

520 kvm rumsindelat ljust kontor, med stort showroom, konferensrum.
Godsintag via varuhiss från lastkaj och direkt in i lokalen.
Planlösning kan anpassas vid behov.
Tillgång till stor överglasad innergård och därtill en terrass för sommarlunchen.
Representativt trapphus med två stora personhissar.

Välkomna att höra av er för visning eller ytterligare info!

Området

Sätra ligger strax söder om Stockholm. Stadsdelen avgränsas i norr av Mälaren och i söder av Södertäljevägen. Du har nära till både Sätra Centrum och handelsområdet Kungens kurva. Det sistnämnda erbjuder ett av Skandinaviens största köpcentrum med allt du önskar dig i serviceväg. Området är under utveckling och kommer inom några år erbjuda en attraktiv blandning av handel, arbete, bostäder, kultur och rekreation. I Sätra ligger också Sätraskogens naturreservat med öppna ängar, granskog och strandpromenader utmed Mälarens strand.

Kommunikationer

5-10 minuters promenad till Sätra T-bana, röd linje. 3 minuter med buss 135 till SKHLM, Skärholmen Centrum. Den bilburne har snabb åtkomst till E4:an vid Bredäng respektive Skärholmen. Fastigheten ligger längst trafikleden.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i anslutning till fastigheten

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Storsätragränd 5

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.