Stensätravägen 5-7, Sätra

Attraktiv lagerlokal med hög säkerhet

Om lokalen

Stensätravägen 5-7

  • Område

    Sätra

  • Lokaltyp

    Lager

  • Lokalstorlek

    444 kvm

Lokalen

Nu kan vi erbjuda en attraktiv lagerlokal om ca 444 kvm i Sätra.

Lagerlokalen som ligger i markplan har hög säkerhet och direktaccess in med skåpbil, porthöjden är 2.35 och takhöjden 2.70.

Fin kontorsdel med i glaspartier, pentry och toalett och litet omklädningsrum.

Lokalen lämpar sig ej för bilhandel, annat än för uppställning av bilar, eller andra verksamheter som kräver avlopp, då lokalen saknar golvbrunn.

Välkomna att kontakta oss för visning eller vid ytterligare frågor!

Området

Sätra ligger strax söder om Stockholm. Stadsdelen avgränsas i norr av Mälaren och i söder av Södertäljevägen. Du har nära till både Sätra Centrum och handelsområdet Kungens kurva. Det sistnämnda erbjuder ett av Skandinaviens största köpcentrum med allt du önskar dig i serviceväg. Området är under utveckling och kommer inom några år erbjuda en attraktiv blandning av handel, arbete, bostäder, kultur och rekreation. I Sätra ligger också Sätraskogens naturreservat med öppna ängar, granskog och strandpromenader utmed Mälarens strand.

Kommunikationer

600 meter promenad till Sätra T-bana, röd linje. 3 minuter med buss 135 till Skärholmen centrum med T-bana. För den bilburne snabb åtkomst till Essingeleden/E4:an.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i anslutning till fastigheten.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Stensätravägen 5-7

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.