Bergkällavägen 36, Bredden

Kontor / Showroom / Butik ett par minuter från E4:an

Om lokalen

Bergkällavägen 36

  • Område

    Bredden

  • Lokaltyp

    Butik

  • Lokalstorlek

    280 kvm

Lokalen

Välkommen till Bergkällavägen i Sollentuna. Nu har du chans att hyra en fin butikslokal med god takhöjd. Generöst med dagsljus från flera väderstreck genom stora glaspartier. Lokalen går även att användas som kontor.

Kontakta oss gärna vid frågor eller för att boka en visning.

Området

Bredden är ett väletablerat företagsområde som är strategiskt beläget mellan Stockholm och Arlanda. Här har du nära till varuhus med flertalet restauranger, butiker och övrig service. Verksamheterna i området utgörs till större delen av lätt industri, lager och handel.

Kommunikationer

Från Bergkällavägen med hållplatserna "Bergkällavägen" / "Bredden" går bussar regelbundet med anknytning till pendeltåg Rotebro, Kallhäll samt Upplands Väsby och till tunnelbanan Kista (blå linje). Utöver detta så når man E4an inom ett par minuter, Stockholm C 25 min, Uppsala 35 min och Arlanda på ca 15 minuter med bil.

Parkering

Parkering finns att förhyra i anslutning till fastigheten.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Bergkällavägen 36

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.