Repslagaregatan 43, Nyköping

FirstOffice Storforsen är Nyköpings enda BigOffice för det lite större företaget som önskar dela gemensamma ytor med andra företagare.

Om lokalen

Repslagaregatan 43

  • Område

    Nyköping

  • Lokaltyp

    Kontorshotell

  • Lokalstorlek

    40 - 110 kvm

Lokalen

Välkommen till FirstOffice Storforsen!

FirstOffice Storforsen är Nyköpings enda BigOffice för det lite större företaget som önskar dela gemensamma ytor med andra företagare.

Här erbjuder vi inredda privata kontorsrum i en sammanhållen lokal där du kan arbeta ostört och effektivt. Det finns totalt 4 BigOffice i storlekarna 40-110 kvm, lämpliga för 4-14 personer.

HÄR INGÅR
- Privata kontorsrum
- Mötesrum i olika storlekar
- Lounge och trivsamma gemensamhetsutrymmen
- Wifi
- Städning av gemensamma ytor
- Egen postbox med låsbart fack
- Parkering finns att hyra
- Gott kaffe och te
- Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid

Området

Nyköping är en av Sveriges äldsta städer. Sträckorna längs Nyköpingsån, som flyter genom staden, erbjuder både kulturupplevelser och fina promenadstråk. Runt Stora Torget hittar du ett brett utbud av restauranger, shopping och annan service. Du har också nära till havet och skärgården. Nyköping vann priset Årets nyföretagarkommun 2022. I motiveringen lyfter juryn stadens arbete med inkludering och kommunens genomtänkta strategi för näringsutveckling.

Kommunikationer

Mycket lättillgängligt läge vare sig du väljer att åka bil, buss, cykla eller promenera.

Övrigt

FirstOffice - Smarta kontor för smarta bolag.

FirstOffice erbjuder smarta kontorslösningar i en trevlig och inspirerande miljö. Vi erbjuder ca 50 kontorshotell på flera orter runt om i landet vilket ger våra hyresgäster fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos oss kan du välja mellan Privata kontor, Coworking och BigOffice. Som hyresgäst på FirstOffice blir du en del av ett nätverk där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du fri tillgång till arbetsplatser och mötesrum i samtliga städer där vi är verksamma: Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Repslagaregatan 43

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.