Gästabudsvägen 10, Nyköping

Fint kontor för 6-8 personer

Om lokalen

Gästabudsvägen 10

  • Område

    Nyköping

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    165 kvm

Lokalen

Välkommen till Gästabudsvägen 6 i Nyköping. Kontoret har egen entré i markplan, flera kontorsrum, öppen kontorsyta och ett stort mötesrum för cirka 20 personer. Lokalen har egen parkering precis utanför entrén.

Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en visning.

Området

Nyköping är en av Sveriges äldsta städer. Sträckorna längs Nyköpingsån, som flyter genom staden, erbjuder både kulturupplevelser och fina promenadstråk. Runt Stora Torget hittar du ett brett utbud av restauranger, shopping och annan service. Du har också nära till havet och skärgården. Nyköping vann priset Årets nyföretagarkommun 2022. I motiveringen lyfter juryn stadens arbete med inkludering och kommunens genomtänkta strategi för näringsutveckling.

Parkering

Gott om parkeringsmöjligheter i området.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Gästabudsvägen 10

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.