Krusegatan 34, Malmö

Ljust kontor med lager i Malmö

Välkommen till Krusegatan 34 och denna trevliga lokal med smidigt lager med markport. Kontakta oss för mer information eller boka en visning.

Om lokalen

Krusegatan 34

  • Område

    Malmö

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    256 kvm

Lokalen

En trevlig ljus lokal med mindre lager på lättillgängliga Segevång industriområde. Kontorsytorna är uppdelade på ca 201 kvm och lagerdel om ca 55 kvm. Lager, kontor i bottenplan, kök och kontor plan 2 med interntrappa.

Fastigheten

Fastigheten är uppdelad mellan både kontor och lagerytor samt inhägnad parkering. Fastigheten är belägen parallellt med norra infarten till Malmö. Flertalet kontorsverksamheter bedrivs i området.

Service

Närhet till köpcentret Entré och Värnhem med stort utbud av shopping och restauranger. I närområdet finns en restaurang i gamla "Sydsvenskan huset".

Kommunikationer

Fastigheten är belägen parallellt med infarten till Malmö, vilket gör att det går snabbt att ta sig till och från byggnaden med bil. Busshållplats finns direkt intill fastigheten.

Parkering

Parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheten och lokalen. Inhägnad parkering.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Krusegatan 34

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.