Travbanegatan 4, Elisedal

Flexibel lokal med stor potential i Elisedal

Om lokalen

Travbanegatan 4

  • Område

    Elisedal

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    265 kvm

Lokalen

Välkommen till Travbanegatan 4 i Malmö. Nu finns denna trevliga kontorslokal hyresledig. Materialvalen är lättanpassade, stilrena och moderna. Med enkla medel kan ytorna anpassas och bli en arbetsplats att trivas på.

Lokalen består av flera kontorsrum i olika storlekar, ordentligt pentry, konferensrum och förråd. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Området

Elisedal ligger i Husie cirka tio kilometer sydost om centrala Malmö. Området präglas av företagsverksamhet inom lättindustri och handel. Du har nära till Jägersro Center med ett stort utbud av butiker och restauranger. Gatorna i Elisedal har genomgående hästrelaterade namn, såsom Galoppgatan eller Ridspögatan, på grund av närliggande Jägersros travbana.

Kommunikationer

Inre och yttre ringväg i närheten. Gångavstånd till bussförbindelser med cirka 20 min intill centrala Malmö.

Parkering

Gratis parkering intill lokalen.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Travbanegatan 4

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.