Regementsgatan 9, Växjö

Kontorsrum om 9-20 kvm i mycket fint kontorshotell med hög standard i Växjö

Fina kontorsrum om 9-20 kvm. I vårt populära kontorshotell, bara minuter från centrala Växjö, finns nu kontorsrum om 9-20 kvm hyresledigt. Kontorshotellet håller genomgående mycket hög standard och som hyresgäst får du tillgång till både konferensrum och övriga allmänytor. Passar bl.a. utmärkt för de företag som vill börja i mindre skala och önskar växa in i större lokaler men ändå vill ha alla bekvämligheter. Välkomna på visning!

Om lokalen

Regementsgatan 9

  • Område

    Växjö

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    9 - 20 kvm

Omgivning

Fastigheten ligger i en blandad bebyggelse av kontor och bostäder endast 15 minuters promenad till centrala Växjö. I närområdet finns det en stor variation av restauranger, butiker, service och möjligheter till träning.

Kommunikationer

Med bil tar man sig enklast till fastigheten via riksväg 25 och Storgatan västerifrån, eller via riksväg 23 och Sandsbrovägen/Fagrabäcksvägen österifrån. Fastigheten ligger endast 12 minuters promenad från Växjö Centralstation. Närmsta hållplats för transport med kollektivtrafik är "Vikingagatan" som kan nås med busslinje 3 & 4

Service

Ett stort utbud av service finns inom 15 minuters räckhåll i alla vädersträck. Restauranger från världens alla hörn går att hitta i centrala Växjö endast en kilometers promenad från fastigheten och ett par lunchrestauranger samt konditori finns runt hörnet. I närområdet ligger en matbutik och butiker såsom Plantagen, Överskottsbolaget, JYSK och Elon.

Allmänt

Med centralt läge i Växjö i blandad bebyggelse erbjuds det goda kommunikationer och ett stort utbud av diverse butiker, restauranger och service.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Regementsgatan 9

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.