Sturegatan 14, Västerås

Upptäck den perfekta kontorslokalen i hjärtat av Västerås!

Om lokalen

Sturegatan 14

  • Område

    Västerås

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    665 kvm

Lokalen

Letar du efter den perfekta kontorslokalen som kombinerar modern komfort med oslagbar belägenhet? Då har du kommit rätt! Vår nyrenoverade kontorslokal i centrala Västerås är den ultimata arbetsplatsen för ditt företag.

När du kliver in i vår nyrenoverade kontorslokal möts du av en välkomnande atmosfär där ytskikt och material håller en hög standard. Vi har skapat en arbetsmiljö som är utformad för att optimera produktivitet och trivsel för dig och dina medarbetare.

Här finner ni en välkomnande entré med loungedel, öppet kontorslandskap kombinerat med bland annat mötesrum, konferensrum samt ett större pentry. I lokalen finns även två omklädningsrum med tillhörande wc och dusch.

Välkommen att kontakta oss för visning eller ytterligare information!

Området

Västerås är Sveriges sjätte största tätort. Stadskärnan erbjuder moderna gallerior och trevliga gatustråk med butiker, restauranger och caféer, trevliga mötesplatser och torg. Västerås har också ett rikt kulturliv. I staden hittar du även grönområden så som Djäkneberget, Vasaparken och Lögarängsparken. Närheten till Mälaren lockar till friska lunchpromenader längs vattnet.

Kommunikationer

Västerås Central når du på några minuters promenad. Framtida resecentrum utvecklas i området med bl.a. Corem som en av aktörerna. Härifrån finns buss och tågtrafik i alla riktningar samt till våra flygplatser Hässlö och Arlanda.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter i bl.a. Punkt som ligger runt hörnet.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Sturegatan 14

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.