Sigurdsgatan 31-37, Västerås

Västerås mest unika kontorsläge

Om lokalen

Sigurdsgatan 31-37

  • Område

    Västerås

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    306 kvm

Lokalen

Välkommen till en arbetsplats som tar din verksamhet till nya höjder. Denna fantastiska lokal erbjuder inte bara enastående arbetsmiljö, utan även en imponerande utsikt. På våning 12 kan ni njuta av en panoramavy med en terrass som sträcker sig 360 grader och ger er en känsla av att sväva över Västerås.

Stora panoramafönster omger hela lokalen och släpper in naturligt ljus som skapar en kreativ och öppen atmosfär. Utsikten är spektakulär oavsett om du vill låta dig inspireras av staden som vaknar till liv på morgonen eller njuta av en magisk solnedgång efter en produktiv arbetsdag.

Här finner ni öppna ytor, två kontorsrum, rymligt konferensrum och utrustat pentry med två vinkylare. Lokalen är också utrustad med en elegant eldstad som ger en avslappnad och varm atmosfär.

Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare information!

Området

Västerås är Sveriges sjätte största tätort. Stadskärnan erbjuder moderna gallerior och trevliga gatustråk med butiker, restauranger och caféer, trevliga mötesplatser och torg. Västerås har också ett rikt kulturliv. I staden hittar du även grönområden så som Djäkneberget, Vasaparken och Lögarängsparken. Närheten till Mälaren lockar till friska lunchpromenader längs vattnet.

Kommunikationer

Fastigheten har goda kommunikationer tack vare sitt läge ligger in till järnvägen och centralstationen.

Parkering

Parkeringsplatser finns intill fastigheten.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Sigurdsgatan 31-37

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.