Kopparbergsvägen 17, Västerås

Perfekt kontorslokal för det mindre företaget

Kontorslokal i bästa cityläge med bara minuter till Centralstationen. Anpassas efter er verksamhet och era behov. Kontakta Kristoffer för mer information.

Om lokalen

Kopparbergsvägen 17

  • Område

    Västerås

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    221 - 270 kvm

Lokalen

Perfekt kontorslokal för det lite mindre företaget med höga krav när gäller standard och läge. Planlösningarna är ett förslag och vi lyssnar mer än gärna på dina idéer och tankar kring eventuell utformning. 

Fastigheten

Fastigheten skall genomgå en större fasadrenovering. Ett visuellt lyft med större fönster och mer ljus i lokalerna. Renovering förväntas vara klar senast sommaren 2023.

Området

Välkommen till Västerås city med ett innehållsrikt och omfattande utbud. Här finns mysiga miljöer med flera trevliga mötesplatser och torg. Corem har ett stort fastighetsbestånd med många olika lokaltyper att erbjuda. Staden inhyser allt inom det serviceutbud du kan önska dig i en blandning av gallerior och trevliga gatustråk. Här finns livsmedel, nöjen, vård, skönhet, kulturliv och ett rikt restaurangutbud.

Kommunikationer

Västerås Central når du på några minuters promenad. Framtida resecentrum utvecklas i området med bl.a. Corem som en av aktörerna. Härifrån finns buss och tågtrafik i alla riktningar samt till våra flygplatser Hässlö och Arlanda.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter i bl.a. Punkt som ligger runt hörnet.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Kopparbergsvägen 17

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.