Hantverkargatan 2, Västerås

Trevlig citylokal för tillträde hösten 2024!

Om lokalen

Hantverkargatan 2

  • Område

    Västerås

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    199 kvm

Lokalen

Ledig lokal som fungerar både för butiksverksamhet eller kontor i nära anslutning till ett varierande utbud av butiker, restauranger och caféer. Stora fönster ut mot gatan ger ett härligt ljusinsläpp.

Om lokalen är av intresse så önskar vi att en företagspresentation eller affärspresentation finns klar och kan skickas till oss.

Kontakta oss gärna för mer information.

Området

Västerås är Sveriges sjätte största tätort. Stadskärnan erbjuder moderna gallerior och trevliga gatustråk med butiker, restauranger och caféer, trevliga mötesplatser och torg. Västerås har också ett rikt kulturliv. I staden hittar du även grönområden så som Djäkneberget, Vasaparken och Lögarängsparken. Närheten till Mälaren lockar till friska lunchpromenader längs vattnet.

Kommunikationer

Centralstationen i Västerås tar dig vidare med buss och tågtrafik i alla riktningar, ni når stationen med några få minuters promenad. Härifrån går regelbundna avgångar till Enköping, Stockholm, Uppsala, Eskilstuna, Sala och Örebro. Framtida resecentrum utvecklas i området med bland annat Corem som en av aktörerna. Busskommunikation finner ni även på Stora gatan som ligger intill fastigheten. E18 nås med bil på några minuter.

Parkering

Goda möjligheter till garageplatser i nära anslutning till fastigheten.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Hantverkargatan 2

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.