Sturegatan 10, Västerås

Charmig pärla på Sturegatan intill Gallerian

Om lokalen

Sturegatan 10

  • Område

    Västerås

  • Lokaltyp

    Butik

  • Lokalstorlek

    66 kvm

Lokalen

Välkommen till Stora gatan i Västerås. Nu har du chans att hyra en mindre och charmig lokal på ett vältrafikerat stråk, alldeles intill nyrenoverade Gallerian och ett stenkast från Punkt. Lokalen erbjuder stora skyltfönster med goda möjligheter till exponering. Säljytan på övre plan ligger på 34 kvadratmeter, resterande yta består av lager och personalutrymmen på nedre plan.

Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en visning.

Området

Västerås är Sveriges sjätte största tätort. Stadskärnan erbjuder moderna gallerior och trevliga gatustråk med butiker, restauranger och caféer, trevliga mötesplatser och torg. Västerås har också ett rikt kulturliv. I staden hittar du även grönområden så som Djäkneberget, Vasaparken och Lögarängsparken. Närheten till Mälaren lockar till friska lunchpromenader längs vattnet.

Kommunikationer

Västerås Central når du på några minuters promenad. Framtida resecentrum utvecklas i området med bl.a. Corem som en av aktörerna. Härifrån finns buss och tågtrafik i alla riktningar samt till våra flygplatser Hässlö och Arlanda.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter i bl.a. Punkt som ligger runt hörnet.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Sturegatan 10

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.