Sjöhagsvägen 2, Gustavsvik

FirstOffice Stensborg är ett trivsamt kontorshotell med närhet till Mälarens strand

Om lokalen

Sjöhagsvägen 2

  • Område

    Gustavsvik

  • Lokaltyp

    Kontorshotell

  • Lokalstorlek

    9 - 25 kvm

Lokalen

Välkommen till FirstOffice Stensborg!

FirstOffice Stensborg är ett kontorshotell för dig som söker det enklare och smidigare alternativet med närhet till Mälarens strand.

Här erbjuder vi privata kontorsrum där du kan arbeta ostört och effektivt. Det finns totalt 28 rum i storlekarna 9-25 kvm, lämpliga för 1-5 personer.

HÄR INGÅR
- Privata kontorsrum
- Två mötesrum
- Fri parkering
- Wifi
- Städning av gemensamma ytor
- Gott kaffe och te
- Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid

Området

Stadsdelen Gustavsvik är ett gammalt industriområde intill Mälaren. Här har hyresgästerna direkt närhet till Lögarängsparken och trivsamma promenadstråk längs vattnet. Under 2023 utvecklar Corem området med fokus på hälsa, friskvård och hållbarhet. Utemiljön får nya grönytor, planteringar, cykelparkeringar och sittplatser där personalen kan umgås över lunch eller möten. I närområdet finns också badplats, gym och restauranger.

Kommunikationer

Centralstationen i Västerås tar dig vidare med buss och tågtrafik i alla riktningar. Med en skön promenad längs vattnet når ni centralstationen i Västerås på ca 15 minuter. Vill man åka kommunalt så finns det tre busslinjer som trafikerar området. Här har du också snabb och enkel access till E18 på några minuter med bil från Gustavsvik. Fastigheten har goda parkeringsmöjligheter både stor utomhusparkering samt garage.

Parkering

Fri parkering

Övrigt

FirstOffice - Smarta kontor för smarta bolag.
FirstOffice erbjuder smarta kontorslösningar i en trevlig och inspirerande miljö. Vi erbjuder ca 50 kontorshotell på flera orter runt om i landet vilket ger våra hyresgäster fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos oss kan du välja mellan Privata kontor, Coworking och BigOffice. Som hyresgäst på FirstOffice blir du en del av ett nätverk där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du fri tillgång till arbetsplatser och mötesrum i samtliga städer där vi är verksamma: Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Sjöhagsvägen 2

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.