Virdings allé 16A, Uppsala

Påverka utformningen av ert nya kontor i Uppsala Business Park

Om lokalen

Virdings allé 16A

  • Område

    Uppsala

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    500 kvm

Lokalen

Ljus och fin kontorsyta i Uppsala Business Park. 500 kvm att sätta personliga prägel på.

På plan två finns denna kontorsyta med ett ljuvligt ljusinsläpp. Lokalen har i vår föreslagna planlösning ett större konferensrum och två mindre mötesrum. Här finns variationen mellan kontorslandskap och mindre cellkontor. Två tysta rum, ett rum för videomöte och ett förråd. Ett kök med härlig loungeyta, touchdownyta m.m. Men har du andra idéer lyssnar vi mer än gärna. Vi anpassar naturligtvis lokalen efter just ert behov.

Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Området

Uppsala Business Park är ett starkt varumärke som förknippas med världsledande bolag, globala koncerner med avancerad forskning och produkter. Här blomstrar en innovationsmiljö som attraherar talanger från hela världen. Centrat har ett strategiskt och lättillgängligt läge för att driva utveckling och nå resultat. Här kan du samla hela din verksamhet och hyra effektiva produktionslokaler i anslutning till labbmiljöer, kontor och gemensamma mötesplatser. Som hyresgäst får du också tillgång till det tjänsteutbud och den logistik som erbjuds inom centrat. Uppsala Business Park konferens och möten välkomnar alla företag i Uppsala med omnejd.

Kommunikationer

Området bjuder på bästa tänkbara kommunikationer. Buss 10 trafikerar Kungsporten och flera andra bussar passerar Kungsgatan och Boländerna. Med bil når ni snabbt E4 mot Arlanda och Stockholm. För er som pendlar med tåg så är det ca 2 km till Resecentrum vilket innebär en ca 20 minuters promenad eller en kort cykeltur.

Parkering

Det finns gott om parkeringsmöjligheter i anslutning till området.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Virdings allé 16A

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.