Virdings allé 24, Uppsala

Labblokal med labbänkar, dragskåp och ventilerat kemikalieskåp

Om lokalen

Virdings allé 24

  • Område

    Uppsala

  • Lokaltyp

    Labb

  • Lokalstorlek

    43 kvm

Lokalen

Välkommen till Virdings allé 24 och denna ljusa labblokal. Lokalen är utrustad med labbänkar, dragskåp och ventilerat kemikalieskåp. Destillerat vatten kan hämtas från ett skåp en bit från lokalen. I lokalen finns tillgång till tryckluft och kväve. Lokalen ligger i ett av våra labbhotell så pentry och wc delas med andra hyresgäster. Förråd finns att hyra och avtal tecknas separat.

Välkommen att kontakta oss för visning eller ytterligare info!

Området

Uppsala Business Park är ett starkt varumärke som förknippas med världsledande bolag, globala koncerner med avancerad forskning och produkter. Här blomstrar en innovationsmiljö som attraherar talanger från hela världen. Centrat har ett strategiskt och lättillgängligt läge för att driva utveckling och nå resultat. Här kan du samla hela din verksamhet och hyra effektiva produktionslokaler i anslutning till labbmiljöer, kontor och gemensamma mötesplatser. Som hyresgäst får du också tillgång till det tjänsteutbud och den logistik som erbjuds inom centrat. Uppsala Business Park konferens och möten välkomnar alla företag i Uppsala med omnejd.

Kommunikationer

Området bjuder på bästa tänkbara kommunikationer. Från och till Uppsala Business park tar du dig smidigt och enkelt ut till påfarterna för väg E4 i båda riktningar och på knappt 10 minuter når du Uppsala.
För den som föredrar att åka kollektivt avgår ett antal busslinjer som på endast 15 minuter tar dig till Uppsala Centralstation.
Det finns bra cykelparkeringar och stora pendelparkeringar intill motorvägen.
Från Uppsala Centralstation går pendeltåg, expresståg och en frekvent trafikerad busstrafik. Du når Stockholms Centralstation på 40 minuter och Arlanda på 20 minuter.

Parkering

Det finns gott om parkeringsmöjligheter i anslutning till området.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Virdings allé 24

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.