Virdings allé 14, Uppsala

Moderna labblokaler med goda grannar

Nybyggda labblokaler inklusive kontor i Uppsala Business Park från 250 kvm till 3 000 kvm. Kontakta oss för mer information.

Om lokalen

Virdings allé 14

  • Område

    Uppsala

  • Lokaltyp

    Övrigt

  • Lokalstorlek

    250 - 3 000 kvm

Lokaler

I ett nybyggt hus erbjuder vi nu helt nya lokaler för laborativ verksamhet med tillhörande kontor. Minsta lokalen är 250 kvm och största ytan är 3 000 kvm (dvs ett helt eget labbhus). Corem satsar på hållbarhet och delningsekonomi och huset bygger därför på att vissa ytor, såsom kök, mötesrum, WC/HWC, vilrum, stöd och omklädningsrum, delas med övriga hyresgäster på våningsplanet. Lokalens verksamhetsyta blir därför effektiv och där kan hyresgästen fullt ut fokusera på sin egen kärnverksamhet. Lokalerna har moderna ytskikt, är sprinklade och utrustade med tryckluft och kvävgas.

Område

Uppsala Business Park är en central del i Stockholm/Uppsala-klustret för Life Science i Sverige. Området är i en stor expansionsfas med fokus på att få verksamheter att växa tillsammans. Här finns små labblokaler för start up-bolag som kan fortsätta att växa och utvecklas i större labblokaler, för att så småningom starta produktion i effektiva skräddarsydda produktionslokaler. Corem driver en stark communityverksamhet med återkommande aktiviteter som främjar samarbete och nätverkande mellan våra hyresgäster.

Kommunikation

Labblokalerna är belägna i direkt anslutning till E4:an. Vid den södra sidan av området finns hållplats för den som vill resa eller pendla till och från Stockholm och Arlanda med buss. Det tar 20 min med bil till Arlanda, 40 min med bil till Stockholm. Du har 14 min med buss till Centralstationen, 30 min med buss till Arlanda. 

Parkering

Det finns gott om parkeringsmöjligheter i anslutning till fastigheten. 

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Virdings allé 14

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.