Truckvägen 14, Upplands Väsby

Lager- och kontorslokal total 1045 kvm i Upplands Väsby

Om lokalen

Truckvägen 14

  • Område

    Upplands Väsby

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    1045 kvm

Lokalen

Välkommen till Truckvägen och vår kombinerade lager- och kontorslokal.

Lagret är uppdelat på ett höglager om ca 130 kvm med en takhöjd om ca 4,5–5 meter, resterande lagerytor om ca 270 kvm har en takhöjd på ca 2,5–3,5 meter. Två portar försörjer lokalen vilket möjliggör smidig lastning och lossning. Ytterligare lageryta kan tillskapas vid behov. Kontoret är utrustat med konferensrum, lunchrum, omklädningsrum och pausytor.

På fastigheten finns tillgång till parkeringar och laddbilsstolpar samt tidsstyrda grindar för att ta sig in på området.

Kontakta oss för visning eller ytterligare information!

Området

Upplands Väsby ligger 2,5 mil norr om Stockholm. Området utmärks av en trevlig företagsmiljö i anslutning till både service och grönområden. Här arbetar du nära Väsby Centrum med butiker, lunchrestauranger och service. Upplands Väsby har hela tre naturreservat och ligger dessutom nära Mälarens stränder med badplatser och fina strövområden.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen med E4an som granne vilket gör att man snabbt kommer ut på vägen mot Stockholm C 25 min, Uppsala C 30 min eller Arlanda 15 min. Från Truckvägen går bussar kontinuerligt som tar dig till pendeltåget i Upplands Väsby och Arninge C. Flygbussen stannar på andra sidan E4an.

Parkering

Parkeringsplatser intill lokalen är möjligt att förhyra. Här erbjuder vi även möjlighet att ladda elbilar i samarbete med InCharge, dessa platser är fria att använda i mån av plats.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Truckvägen 14

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.