Torshamnsgatan 48, Kista

Serverhallar utrustade med reservkraft, starkström och UPS.

Välkommen till Torshamnsgatan i Kista. Här finns två serverhallar om ca 139 kvm. Kontakta Gabrielle för mer information.

Om lokalen

Torshamnsgatan 48

  • Område

    Kista

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    139 kvm

Lokalen

Nu finns det två separata serverhallar att hyra på Torshamnsgatan 48. Lokalerna är utrustade med reservkraft, starkström och har UPS.

Fastigheten

Kista Gate är en fullservicefastighet med bemannad reception med tillhörande tjänster, konferensrum, restaurang, samt  två gym. Gemensamma ytor för alla hyresgäster så som pingisbord och biljardbord och trevliga lounge ytor för spontana möten. I källaren finns garageplatser med hiss ner från våningsplanet. Kista Gate har dessutom ett ypperligt skyltläge mot E4:an där ca 150 000 bilar passerar dagligen. Fastigheten möter hyresgästers behov och önskemål avseende yteffektiva, flexibla och inspirerande kontorsmiljöer. 

Service

Stort serviceutbud genom bland annat Kista Galleria, som erbjuder ca 180 butiker och flertalet restauranger. I Kista området finns även flertalet trevliga restauranger och caféer utspritt.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med tunnelbana till Kista, pendeltåg station Helenelund samt med bil. 2023 planeras bygget av tvärbanan. För bilburna finns direkt påfart till E4 och E18. Kista är strategiskt lokaliserat med ca 15 minuter till Stockholm City och ca 20 minuter till Arlanda Flygplats. 

Parkering

Garageplatser finns i samma fastighet med hiss till respektive våningsplan.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Torshamnsgatan 48

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.