Tumstocksvägen 9-11, Arninge

Kontor med lagerdel i Täby

Varmt välkommen till Tumstocksvägen 11B! Här finns möjlighet att utveckla ditt företag i ett attraktivt industriområde som präglas av handel-, industri samt lagerverksamheter. Industriområdet är en del av Täby kommuns pågående stadsbyggnadsprojekt – här kan du kan bo, handla, sporta samt njuta av underbar natur i direkt anslutning till din lokal. Kontakta oss för mer information.

Om lokalen

Tumstocksvägen 9-11

  • Område

    Arninge

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    449 kvm

Lokalen

Lokalen om 449 kvm erbjuder både kontors- samt lagerytor med öppna ytor som möjliggör lagerhållning och kontorsverksamhet i samma lokal. Kontorsytan har separat entré samt generösa ytor för kontorslandskap. Lagerytan är lättillgänglig med egen lastport för smidig gods- och varumottagning. Lagerytan erbjuder generöst med utrymme, höglager samt möjlighet till entresolplan.

Planlösning

Kombinerad kontors- samt lagerlokal med egen lastport. Lokalen disponeras som kontor på övre plan (ca 150 kvm) och lager på nedre plan (ca 300 kvm) med höglager, lastkaj samt egen lastport. Ytorna är i direkt anslutning till varandra och nås via interntrappa inom lokalen. I fastigheten finns gemensamma ytor med bastu samt omklädningsrum.

Service

Arninge industriområde växer och visionen är att arbetsplatser, handel och bostäder skall vävs samman till en helhet. En stor del av den nya stadsdelen kommer att präglas av en utbyggd infrastruktur och förbättrade allmänna kommunikationer. I anslutning till industriområdet uppförs bostadsområdet Hägerneholm med ca 1260 bostäder. De första bostäderna stod klara 2017 och hela området väntas vara klart år 2024. Från fastigheten har du närhet till all tänkbar service såsom bostäder, restauranger, caféer, butiker, livsmedelsbutiker samt mycket mer.

 

Kommunikationer

Till fastigheten tar du dig enkelt via bil samt kollektivtrafik. Vi erbjuder parkering samt garage för våra hyresgäster. Som besökare är du varmt välkommen att så på våra besöksparkeringar. Just nu pågår även byggnationen av Arninge station där resenärer enkelt kan resa via roslagsbanan samt buss till Stockholm, Norrtälje, Vaxholm samt Danderyds sjukhus. För dig som cyklar kommer även flertalet cykelparkeringar samt cykelvägar att uppföras. Stationen kommer att så klar i december 2021 och underlätta kommunikationsmöjligheterna till och från fastigheten.

 

 

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Tumstocksvägen 9-11

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.