Sorterargatan 23, Stockholm

Vinstas finaste kontor

Om lokalen

Sorterargatan 23

  • Område

    Stockholm

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    120 kvm

Lokalen

Letar du efter det perfekta kontoret i ett attraktivt område? Vi har precis vad du behöver!

I Vinsta, Stockholm, finns ett nyrenoverat kontor på 120 kvm som nu är tillgängligt för uthyrning. Lokalen är fräsch och modern med hög standard och dess läge kan inte bli bättre. En kort promenad till tunnelbanan gör pendlingen enkel och bekväm och med närheten till Willys löser ni shoppingen snabbt och smidigt. I området finns även flera restauranger och caféer, vilket gör det perfekt för lunchmöten och mingel efter arbetstid. Missa inte chansen att etablera ditt företag i en av Stockholms mest praktiska och attraktiva platser.

För mer information eller för att boka en visning vänligen kontakta oss!

Området

Vinsta är en stadsdel i Västerort i Stockholm. Området består dels av Vinsta företagspark (tidigare Johannelunds industriområde), dels av kullen och grönområdet Johannelundstoppen. Här har du nära till restauranger och livsmedelsaffärer. Närliggande Vällingby Centrum erbjuder dessutom all önskvärd service.

Vinsta är en del av ABC-staden Vällingby, där ABC står för arbete, bostad och centrum. Området Vinsta-Johannelund är under stark utveckling. Här byggs bostäder, arbetsplatser, parker med mera. Det planeras bland annat för en knutpunkt för kollektivtrafiken med en ny bussterminal. När Förbifart Stockholm med trafikplats Vinsta färdigställs kommer detta dessutom att öka områdets tillgänglighet genom närheten till det regionala vägnätet.

Kommunikationer

Fem minuters gångpromenad från tunnelbanestationen Johannelund som trafikerar gröna linjen. Flertalet bussar trafikerar området, som ligger i direkt anslutning till Förbifart Stockholm.

Parkering

Det finns goda parkeringsmöjligheter i området och i husets garage.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Sorterargatan 23

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.