Västberga Allé 26, Stockholm

Butikslokal på bästa läge i Västberga.

Om lokalen

Västberga Allé 26

  • Område

    Stockholm

  • Lokaltyp

    Butik

  • Lokalstorlek

    600 kvm

Lokalen

I Västberga kan Corem nu erbjuda en fin butikslokal i utmärkt skyltläge och på välkänd adress. Butiken, som tidigare varit en Caparol butik, är ca 600 kvm. I främre delen av lokalen återfinner ni en butiksyta med stora glaspartier som ger ett bra ljusinsläpp, ett trevligt kundcafé och en fin butiksentré i glas med Besam-dörrar. I akterdelen av lokalen finns lagredelen med markport. Utöver det finns det kontorsytor med konferensrum, wc och pentry. Kundparkering finns i direkt anslutning till butiken. Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare frågor!

Området

Västberga ligger i södra Stockholm och domineras av Västberga industriområde. Det är Stockholms största industri- och terminalområde. I området finns ett stort utbud av service såsom restauranger, kaféer, butiker, mataffärer och bensinstationer. Du har samtidigt nära till Stockholms innerstad. Elektraparken bjuder dessutom in till lunchpromenader. Den utgörs till hälften av parkområde och till hälften av naturmark.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i anslutning till fastigheten.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Västberga Allé 26

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.