Elektravägen 25, Stockholm

Rumsindelat kontor i utmärkt läge i Västberga.

Om lokalen

Elektravägen 25

  • Område

    Stockholm

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    416 kvm

Lokalen

416 kvm rumsindelat kontor, med showroom, stort kök, omklädning och lager. Planlösningen kan anpassas vid behov. Godsintag via varuhiss från lastkaj.

Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare info!

Området

Västberga ligger i södra Stockholm och domineras av Västberga industriområde. Det är Stockholms största industri- och terminalområde. I området finns ett stort utbud av service såsom restauranger, kaféer, butiker, mataffärer och bensinstationer. Du har samtidigt nära till Stockholms innerstad. Elektraparken bjuder dessutom in till lunchpromenader. Den utgörs till hälften av parkområde och till hälften av naturmark.

Kommunikationer

Med bil tar du dig snabbt till Essingeleden / E4:an och påfarten till Södra länken. Buss 165 går med 10 minuters trafik (Liljeholmen - Farsta Centrum). Det är ca 10 minuters promenad till Midsommarkransens T-banestation, röd linje.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i anslutning till fastigheten.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Elektravägen 25

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.