Torshamnsgatan 46, Kista

Trevligt kontor med all tänkbar service.

Välkommen till Torshamnsgatan 46 i Kista. Här finns en fin lokal om ca 107 kvm med stora härliga fönster som ger ett otroligt ljusinsläpp. Kontakta Gabrielle för mer information eller boka en visning .

Om lokalen

Torshamnsgatan 46

  • Område

    Kista

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    107 kvm

Planlösning

Ljus fin lokal på bottenvåningen om ca 107 kvm. Kontorslokalen har en generös takhöjd och stora fönster som skapar en känsla av rymd. Idag är kontorslokalen utformad med en öppen planlösning och en avskild pentrydel som kan användas som konferens/ mötesrum. 

Fastigheten

Kista Gate är en fullservicefastighet med bemannad reception med tillhörande tjänster, konferensrum, restaurang, samt  två gym. Gemensamma ytor för alla hyresgäster så som pingisbord och biljardbord och trevliga lounge ytor för spontana möten. I källaren finns garageplatser med hiss ner från våningsplanet. Kista Gate har dessutom ett ypperligt skyltläge mot E4:an där ca 150 000 bilar passerar dagligen. Fastigheten möter hyresgästers behov och önskemål avseende yteffektiva, flexibla och inspirerande kontorsmiljöer. 

Service

Stort serviceutbud genom bland annat Kista Galleria, som erbjuder ca 180 butiker och flertalet restauranger. I Kista området finns även flertalet trevliga restauranger och caféer utspritt.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med tunnelbana till Kista, pendeltåg station Helenelund samt med bil. 2023 planeras bygget av tvärbanan. För bilburna finns direkt påfart till E4 och E18. Kista är strategiskt lokaliserat med ca 15 minuter till Stockholm City och ca 20 minuter till Arlanda Flygplats. 

Parkering

Garageplatser finns i samma fastighet med hiss till respektive våningsplan.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Torshamnsgatan 46

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.