Torshamnsgatan 42, Kista

Kontorslokal med all tänkbar service

Välkommen till Torshamnsgatan 42. Med ett rikt serviceutbud i närheten erbjuder denna lokal alla tänkbara bekvämligheter. Möjligt för hyresgästanpassning. Kontakta Gabrielle för mer information.

Om lokalen

Torshamnsgatan 42

  • Område

    Kista

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    1 760 - 6 620 kvm

Fastigheten

Fastigheten har en representativ entré som ger en lobby känsla när man kommer in till receptionen. Här finns mötesrum samt lounge där man enkelt kopplar upp sig. Vår reception tillhandahåller ett flertal service tjänster. I fastigheten intill som är sammanbunden med en gång så finns där gym, flera mötesrum, pingisbord, biljard mm. 

Service

Stort serviceutbud genom bland annat Kista Galleria, som erbjuder ca 180 butiker och flertalet restauranger. I Kista området finns även flertalet trevliga restauranger och caféer utspritt.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med tunnelbana till Kista, pendeltåg station Helenelund samt med bil. 2023 planeras bygget av tvärbanan. För bilburna finns direkt påfart till E4 och E18. Kista är strategiskt lokaliserat med ca 15 minuter till Stockholm City och ca 20 minuter till Arlanda Flygplats. 

Parkering

Utomhus parkering i området kring fastigheten.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Torshamnsgatan 42

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.