Gustav III:s Boulevard 42, Frösunda

Kontorslokal i fullservicefastighet

Välkommen till Frösunda Gate i Solna. Här sitter ni i ljusa lokaler på våning 8 med magnifik vy. Denna fastighet har fina kontorslokaler med ett av Sveriges allra bästa skyltlägen. Kontakta Natalia för mer information.

Om lokalen

Gustav III:s Boulevard 42

  • Område

    Frösunda

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    311 kvm

Lokalen

Kontorslokalen är mycket ljus med flera stora glaspartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Takhöjden i lokalen bidrar till en känsla av mycket rymd. Planlösningen består idag av öppet landskap med flertalet mindre mötesrum och kontorsrum. Stor generös gemensam pausyta/ lounge i anslutning till pentryt. Här har ni möjlighet att vara med och påverka utformningen så den passar er verksamhet på bästa sätt. 

Fastigheten

Frösunda Gate är delvis miljöcertifierat enligt BREEAM In-Use (nivå Very Good). I fastigheten finns det gemensam reception, konferens och gym samt en populär och välbesökt restaurang. Det finns även vårdcentral och apotek i byggnaden. Fastigheten är belägen i en miljö präglad av både bostadshus och företag, vilket ger en härlig atmosfär med levande omgivningar. Både Hagaparken och Ulriksdal finns runt hörnet för vackra promenader. Brunnsviken ger goda badmöjligheter på sommaren och under vintern när isen ligger blank kan ni njuta av skridskoåkning.

Den första bilden är en illustration och avvikelser kan förekomma. 

Område

I närområdet finns ett 10-tal restauranger, flera gym och ett antal småbutiker. På några minuters gångavstånd vid Brunnsvikens strand, finns fyrstjärniga Radisson Blu Royal Park Hotel, med gym, SPA och restaurang. En kort promenad åt andra hållet hittar ni storslagna Mall of Scandinavia med fler än 220 butiker och 44 restauranger. I samma område ligger även Friends Arena och Quality Hotel Friends.

Kommunikationer

Frösundas perfekta läge i förhållande till E4, flygbussarna och Arlanda är en av förklaringarna till att många stora företag valt att förlägga sina huvudkontor här. För den som åker kollektivt finns här ett 15-tal busslinjer. Från Solna station tar det bara 5 minuter till Odenplan och 8 minuter till Stockholm City med pendeltåget. 2025 planeras den nya gula tunnelbanelinjen, med stationerna Arenastaden, Södra Hagalund och Hagastaden, vara klar. Den nya linjen knyts samman med Gröna linjen vid Odenplan.

Parkering

Gott om parkeringsmöjligheter runt fastigheter och närområdet. Garage finns att tillgå i fastigheten. 

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Gustav III:s Boulevard 42

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.