Söderbyvägen 1 A, Arlandastad

Kombinerad lager- och kontorslokal i Arlandastad

Om lokalen

Söderbyvägen 1 A

  • Område

    Arlandastad

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    784 - 932 kvm

Lokalen

Välkommen till Söderbyvägen 1 i Arlandastad.

Här finns nu hyresledigt en lager- och kontorslokal från 784 till 932 kvm.
Kontorsdelen som är ca 544 kvm har både öppen planlösning och ett antal cellkontor, konferensrum, trevligt pentry, ett flertal toaletter och dusch.
Lagerdelen är ca 240 kvm och är utrustad med en markport om ca 3x3 meter. Vid behov finns ytterligare en lagerdel om ca 148 kvm med 2 portar om 3x3 meter att tilläggshyra om så önskas.

Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare frågor!

Området

Brista industriområde i Arlandastad ligger mellan E4 och Märsta Centrum i Stockholm. Området präglas av företagande inom framförallt lager och logistik, lättare industri och produktion. Här finns också hotell, restauranger och golfbana.

Kommunikationer

Fastigheten är enkel att ta sig till via diverse kommunikationsmedel och ligger endast minuter från E4-avfarten Arlandastad/Märsta/Eurostop. Med bil tar det ca 12 minuter till Upplands Väsby, 20 minuter till Uppsala, samt 30 minuter till Stockholms city.

Parkering

Parkeringsplatser intill lokalen är möjligt att förhyra. På baksidan av fastigheten erbjuder vi även möjlighet att ladda elbilar i samarbete med InCharge, dessa platser är fria att använda i mån av plats.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Söderbyvägen 1 A

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.