Industrivägen 59B, Partille

Kombinerad lager- och kontorslokal i citynära läge

Om lokalen

Industrivägen 59B

  • Område

    Partille

  • Lokaltyp

    Lager

  • Lokalstorlek

    400 kvm

Lokalen

Välkommen till Industrivägen 59 och vår mycket attraktiva kombilokal om totalt ca 400 kvm.

På marknivå ligger lagret som består av en höglagerdel med ca 6,1 meter i takhöjd (till lampskena) samt ett låglager/plocklager som även kan användas som verkstad. En markport (höjd 3,5 m, bredd 3m) bidrar till smidig in- och utlastning. Total lageryta är ca 320 kvm.

Från höglagret går det en trappa upp till kontorsdelen om ca 80 kvm som är utrustad med kontorsrum och pentry.

Lokalen har ett utmärkt läge med direkt närhet till de stora lederna och är en utmärkt kombilokal för er som söker både hög- och låglager med en mindre kontorsdel.

Kontakta oss gärna för visning eller ytterligare information!

Området

Sävedalen ligger i Partille kommun strax utanför Göteborg. Du har nära till butiker, lunchrestauranger och kaféer. Allum köpcenter med generösa öppettider ligger bara några minuter bort med bil. I närområdet finns också fina grönområden och bra kommunikationer.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i Sävedalen, vid E20, strax väster om Partille, vilket möjliggör enkel access till de stora lederna kring Göteborg och Partille. Bra kommunikationer med buss till centrala Göteborg/Partille.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter finns kring fastigheten och i närområdet.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Industrivägen 59B

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.