Ögärdesvägen 19 D, Partille

Litet kontor med förråd och parkering utanför.

Om lokalen

Ögärdesvägen 19 D

  • Område

    Partille

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    100 kvm

Lokalen

Välkommen till Ögärdesvägen 19D, här finner ni en kontorslokal på cirka 100 kvm med egen entré till. Lokalen är idag uppbyggd med tre kontorsrum, två förrådsutrymmen, två toaletter varav en är utrustad med dusch samt ett litet pentry. Lokalen passar perfekt till den lilla firman. Kontakta oss för mer information eller boka en visning.

Området

Partille är en egen kommun men en del av tätorten Göteborg. Här hittar du bostäder av blandad sort, handel och kontorsverksamheter. Du har nära till köpcentret Allum samt Partille Arena, som varje år huserar mängder av både sport- och musikevenemang. I östra Partille ligger dessutom det gamla brukssamhället Jonsered med röda tegelfabriker och natursköna Jonsereds trädgårdar med utsikt över sjön Aspen.

Kommunikationer

Fastigheten har nära till anslutning till E20. Buss 510 tar er till Göteborgs centralstation på ca 30 minuter. Hållplatsen finns på 12 minuters promenad från fastigheten.

Parkering

Parkeringsmöjlighet och elbilsladdning finns tillgängligt vid fastigheten.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Ögärdesvägen 19 D

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.