Västra Storgatan 10, Nyköping

Butikslokal i centrala Nyköping

Om lokalen

Västra Storgatan 10

  • Område

    Nyköping

  • Lokaltyp

    Butik

  • Lokalstorlek

    110 kvm

Lokalen

Välkommen till Cityarkaden i centrala Nyköping. Här finns en trevlig butikslokal att hyra.

Lokalen har stor entré som skapar möjligheter för bra skyltning ut mot ljusa och öppna gallerian. I dagsläget är gallerian fullt uthyrd bortsett från den här lokalen.

Kontakta oss för mer information.

Området

Nyköping är en av Sveriges äldsta städer. Sträckorna längs Nyköpingsån, som flyter genom staden, erbjuder både kulturupplevelser och fina promenadstråk. Runt Stora Torget hittar du ett brett utbud av restauranger, shopping och annan service. Du har också nära till havet och skärgården. Nyköping vann priset Årets nyföretagarkommun 2022. I motiveringen lyfter juryn stadens arbete med inkludering och kommunens genomtänkta strategi för näringsutveckling.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Västra Storgatan 10

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.