Västra Kvarngatan 64, Nyköping

Unikt kontor för företag med goda utsikter

Om lokalen

Västra Kvarngatan 64

  • Område

    Nyköping

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    538 kvm

Lokalen

Välkommen till Västra Kvarngatan intill Nyköpingsån. Här erbjuds en kontorslokal på ett helt våningsplan i den vackra fastigheten Qvarnen. Lokalen har både rum och öppna ytor mellan rummen. Här finns dessutom ett litet pentry och toaletter. Kontoret har mycket trä med synliga balkar. I dagsläget investerar vi inte i lokalen utan hyr ut den som den är. Till lokalen finns ett bra utrustat gemensamt konferensrum samt ett gemensamt trevligt pentry med utgång till en solig terrass. Hiss finns och parkeringar går att hyra.

Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Området

Nyköping är en av Sveriges äldsta städer. Sträckorna längs Nyköpingsån, som flyter genom staden, erbjuder både kulturupplevelser och fina promenadstråk. Runt Stora Torget hittar du ett brett utbud av restauranger, shopping och annan service. Du har också nära till havet och skärgården. Nyköping vann priset Årets nyföretagarkommun 2022. I motiveringen lyfter juryn stadens arbete med inkludering och kommunens genomtänkta strategi för näringsutveckling.

Kommunikationer

Närmaste busshållsplats finns på 5 minuters gångavstånd. Bussterminalen och tågcentralen når du på en kvarts promenad. På fastighetens innergård finns cykelparkeringar.

Parkering

Intill fastigheten finns en parkering där du har möjligheten att köpa ett månadskort.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Västra Kvarngatan 64

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.