Västra Kvarngatan 62, Nyköping

FirstOffice Elverket är ett kontorshotell där drivna företagare möts

Om lokalen

Västra Kvarngatan 62

  • Område

    Nyköping

  • Lokaltyp

    Kontorshotell

  • Lokalstorlek

    50 kvm

Lokalen

Välkommen till FirstOffice Elverket!

FirstOffice Elverket är ett kontorshotell där drivna företagare möts. Här sitter du i en trivsam och kreativ miljö med stora möjligheter att nätverka och inspireras genom möten och aktiviteter.

Här erbjuder vi coworking för upp till 50 företagare samt BigOffice - ett större kontorsrum på 50 kvm med åtta möblerade arbetsplatser samt egen toalett och förvaring. En våning upp finns även möjligheten att hyra privata kontorsrum i storlekarna 16-24 kvm.

HÄR INGÅR
- Coworking med ergonomiska kontorsmöbler och förvaringsskåp
- Omöblerade privata kontorsrum
- Lounge och trivsamma gemensamhetsutrymmen
- Mötes- och konferensrum i olika storlekar
- Telefonrum/tysta rum
- Wifi
- Städning av coworking-ytan
- Kopiator och skrivare med fria utskrifter
- Egen postbox med låsbart fack
- Lånecyklar
- Trevlig terrass i solläge
- Ett rum för avkoppling, yoga eller en match i pingis
- Bastu och duschar
- Gott kaffe och te
- Flexibelt hyreskontrakt med kor

Området

Nyköping är en av Sveriges äldsta städer. Sträckorna längs Nyköpingsån, som flyter genom staden, erbjuder både kulturupplevelser och fina promenadstråk. Runt Stora Torget hittar du ett brett utbud av restauranger, shopping och annan service. Du har också nära till havet och skärgården. Nyköping vann priset Årets nyföretagarkommun 2022. I motiveringen lyfter juryn stadens arbete med inkludering och kommunens genomtänkta strategi för näringsutveckling.

Kommunikationer

Närmaste busshållsplats finns på 5 minuters gångavstånd. Bussterminalen och tågcentralen når du på en kvarts promenad. På fastighetens innergård finns cykelparkeringar.

Övrigt

FirstOffice - Smarta kontor för smarta bolag.
FirstOffice erbjuder smarta kontorslösningar i en trevlig och inspirerande miljö. Vi erbjuder ca 50 kontorshotell på flera orter runt om i landet vilket ger våra hyresgäster fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos oss kan du välja mellan Privata kontor, Coworking och BigOffice. Som hyresgäst på FirstOffice blir du en del av ett nätverk där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du fri tillgång till arbetsplatser och mötesrum i samtliga städer där vi är verksamma: Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Västra Kvarngatan 62

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.