Fruängsgatan 4A, Nyköping

Ljust och fint kontor i Centrala Nyköping

Om lokalen

Fruängsgatan 4A

  • Område

    Nyköping

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    194 kvm

Lokalen

Välkommen till Fruängsgatan 4A mitt i centrala Nyköping. Här finns en ljus och fin kontorslokal . Närhet till restauranger och service.

Öppen lokal med flera rum i rummen. Lokalen är anpassad för ungefär 25 personer. Det finns möjlighet att påverka och anpassa lokalen.

Kontakta oss för mer information.

Området

Nyköping är en av Sveriges äldsta städer. Sträckorna längs Nyköpingsån, som flyter genom staden, erbjuder både kulturupplevelser och fina promenadstråk. Runt Stora Torget hittar du ett brett utbud av restauranger, shopping och annan service. Du har också nära till havet och skärgården. Nyköping vann priset Årets nyföretagarkommun 2022. I motiveringen lyfter juryn stadens arbete med inkludering och kommunens genomtänkta strategi för näringsutveckling.

Parkering

Parkeringar finns på gården och det är lätt att ta sig till och från fastigheten.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Fruängsgatan 4A

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.