Brunnsgatan 38, Nyköping

Flexibel planlösning i Nyköpings centrum

Om lokalen

Brunnsgatan 38

  • Område

    Nyköping

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    153 kvm

Lokalen

Välkommen till Brunnsgatan 38 mitt i centrala Nyköping. Läget intill Nyköpings gågata med galleria Nyckeln ger er all önskvärd service i det direkta närområdet.

En yteffektiv lokal om ca 153 kvm. Lokalen är rumsindelad och består idag av 7 rum i varierande storlekar. Möjlighet att påverka nuvarande planlösning efter önskemål.

Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Området

Nyköping är en av Sveriges äldsta städer. Sträckorna längs Nyköpingsån, som flyter genom staden, erbjuder både kulturupplevelser och fina promenadstråk. Runt Stora Torget hittar du ett brett utbud av restauranger, shopping och annan service. Du har också nära till havet och skärgården. Nyköping vann priset Årets nyföretagarkommun 2022. I motiveringen lyfter juryn stadens arbete med inkludering och kommunens genomtänkta strategi för näringsutveckling.

Kommunikationer

Gångavstånd till tåg- och busstation. Det är också lätt att ta sig Skavsta flygplats med bil.

Parkering

Det finns en publik parkering precis utanför lokalen med möjlighet att hyra fast parkeringsplats.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Brunnsgatan 38

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.