Slottsgatan 116, Norrköping

Tandläkarpraktik nära Centralstationen

Om lokalen

Slottsgatan 116

  • Område

    Norrköping

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    746 kvm

Lokalen

Ett stenkast från Norrköpings centralstation finner ni denna tandläkarpraktik i mycket fint skick. Det finns 12 undersökningsrum som ligger parvis med tillhörande förrum. Steril, OPG-rum och generösa personalytor med pentry, omklädningsrum, tvättstuga och konferensrum ingår.

Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Området

Norrköpings stadskärna är full av liv i form av butiker, restauranger, uteliv, kontorslokaler och sevärdheter. Norrköping är sedan gammalt en industri-, handels- och sjöfartsstad. Staden är belägen längst in i Bråviken och Motala ström rinner genom bebyggelsen. Norrköping är en del av den fjärde storstadsregionen och att ta tåget från Stockholm tar bara en dryg timme.

Kommunikationer

Goda kommunikationer i området. Det tar ca 1 minut att promenera till Centralstationen.

Parkering

Gästparkering på gården och parkering på gatorna. Pendlarparkering finns inom gångavstånd.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Slottsgatan 116

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.