Sankt Persgatan 19, Industrilandskapet

Fint kontor med utsikt över Strömmen

Om lokalen

Sankt Persgatan 19

  • Område

    Industrilandskapet

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    245 kvm

Lokalen

Välkommen till Sankt Persgatan 19 där du erbjuds en inflyttningsklar lokal med generös takhöjd och stora, vackra fönster som blickar ut över Strömmen. Lokalen är fördelad på öppet landskap, enskilda kontor samt ett pentry.

Kontakta oss gärna för mer information eller boka en visning.

Området

Industrilandskapet i Norrköping sträcker sig längs Motala ström och ligger intill vackra Åbackarna. Området domineras av strömmens forsande vatten och kringliggande industribyggnader som bevarats exteriört och idag är anpassade för annan verksamhet. Här befinner du dig i direkt närhet till idrottsarena, Folkets Park samt Campus Norrköping med tillhörande Linköpings Universitet. I området finns all önskvärd service så som gym, butiker, restauranger, frisör och apotek.

Kommunikationer

Goda kommunikationsmöjligheter med en närliggande buss-och spårvagnshållplats

Parkering

Parkering finns att hyra både ut och i garage

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Sankt Persgatan 19

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.