Neongatan 7, Mölndal

Trevlig lokal i Mölndal

Om lokalen

Neongatan 7

  • Område

    Mölndal

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    190 kvm

Lokalen

Välkomna till Neongatan 7 och en kombinerad lager- och kontorslokal i bra läge.

Här finns en kombinerad lager- och kontorslokal om ca 190 kvm i Mölndal. Lokalen kommer anpassas i samråd med kommande hyresgäst.

Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare info.

Området

Mölndal kommun ligger strax söder om Göteborg och erbjuder natursköna omgivningar och ett dynamiskt näringsliv. Här finns genuin landsbygd, levande kulturhistoria och många spännande aktiviteter och sevärdheter. Mölndals innerstad består av torg, galleria och affärsgator med ett stort utbud av butiker, restauranger och service.

Kommunikationer

Med bil norrut på E6/E20 är du i Göteborg city på 10 minuter. På 20 minuter med bil österut kommer du till Landvetter med avgångar både inrikes och internationellt.
Åker du kommunalt finns det flera alternativ. Området trafikeras med flertal busslinjer som tar dig dels till Mölndals knutpunkt där pendeltåg samt spårvagn går frekvent till diverse resmål, men också till andra destinationer.

Parkering

Parkering finns i anslutning till fastigheten

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Neongatan 7

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.