Lunnagårdsgatan 4, Mölndal

Kontor högst upp i fastigheten

Om lokalen

Lunnagårdsgatan 4

  • Område

    Mölndal

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    410 kvm

Lokalen

Välkommen till Lunnagårdsgatan 4 och vårt trivsamma kontor om 410 kvm. Kontoret som ligger på översta våningsplanet är utrustat med både cellkontor, öppna kontorslandskap och ett trevligt pentry mot en ljusgård. Ytorna har genomgående textilmattor och glaspartier till kontorsrummen. Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare info!

Området

Mölndal kommun ligger strax söder om Göteborg och erbjuder natursköna omgivningar och ett dynamiskt näringsliv. Här finns genuin landsbygd, levande kulturhistoria och många spännande aktiviteter och sevärdheter. Mölndals innerstad består av torg, galleria och affärsgator med ett stort utbud av butiker, restauranger och service.

Kommunikationer

Goda kommunikationer i området med bussar från Mölndal centrum till Göteborg Centralstation.

Parkering

Det finns parkeringsplatser på fastigheten, snart också med möjlighet till elbilsladdning.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Lunnagårdsgatan 4

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.