Kråketorpsgatan 18, Mölndal

Kontorslokal i direkt anslutning till GoCo-området.

Om lokalen

Kråketorpsgatan 18

  • Område

    Mölndal

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    289 kvm

Lokalen

Välkommen till Kråketorpsgatan 18 och denna kontorslokal i expansiva och eftertraktade medtech-område. Trevlig lokal som idag är uppbyggd med flertalet kontorsrum. Här får ni vara med och anpassa lokalen så den ska passa er verksamhet efter bästa sätt. Kontakta oss för mer information eller boka en visning!

Området

Mölndal kommun ligger strax söder om Göteborg och erbjuder natursköna omgivningar och ett dynamiskt näringsliv. Här finns genuin landsbygd, levande kulturhistoria och många spännande aktiviteter och sevärdheter. Mölndals innerstad består av torg, galleria och affärsgator med ett stort utbud av butiker, restauranger och service.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i nära anslutning till E6. Flera busslinjer trafikerar området och det är cirka 10 minuters promenad till busshållplatsen. Goda vägförbindelser till centrala och västra Göteborg, Mölndal och Kungsbacka.

Parkering

Det finns gott om parkeringsmöjligheter i anslutning till fastigheten.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Kråketorpsgatan 18

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.