Flöjelbergsgatan 12, Mölndal

Citynära lagerlokal med stora möjligheter

Om lokalen

Flöjelbergsgatan 12

  • Område

    Mölndal

  • Lokaltyp

    Lager

  • Lokalstorlek

    1000 kvm

Lokalen

Välkommen till Flöjelbergsgatan 12 i Mölndal. Här, precis vid stadsgränsen till Göteborg, erbjuds en citynära lagerlokal om cirka 1 000 kvm.

Lokalen ligger i souterräng och nås från gatan. Du har direkt tillgång till lokalen med personbil och mindre lastbil. Lokalen passar utmärkt för lagerhållning, producerande verksamhet eller t.ex. uppställning av bilar. Lokalen erbjuder även möjlighet för separat inlåsning under tak av några firmabilar. Takhöjden varierar från ca 2,40 till 2,70 meter.

Hör av dig till oss för mer information eller för att boka en visning.

Området

Mölndal kommun ligger strax söder om Göteborg och erbjuder natursköna omgivningar och ett dynamiskt näringsliv. Här finns genuin landsbygd, levande kulturhistoria och många spännande aktiviteter och sevärdheter. Mölndals innerstad består av torg, galleria och affärsgator med ett stort utbud av butiker, restauranger och service.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i direkt anslutning till de stora motorlederna. Buss passerar fastigheten och du har även nära till Krokslätts fabriker och Lana, där spårvagnarna trafikerar.

Parkering

Parkering finns i anslutning till fastigheten

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Flöjelbergsgatan 12

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.