Flöjelbergsgatan 12, Mölndal

Citynära lagerlokal med stora möjligheter.

Välkommen till Flöjelbergsgatan 12 i Mölndal. Här, precis vid stadsgränsen till Göteborg, erbjuds en citynära lagerlokal om cirka 1 000 kvm. Hör av dig till oss för mer information eller för att boka en visning.

Om lokalen

Flöjelbergsgatan 12

  • Område

    Mölndal

  • Lokaltyp

    Lager

  • Lokalstorlek

    1 000 kvm

Lokalen

Lokalen ligger i souterräng och nås från gatan. Du har direkt tillgång till lokalen med personbil och mindre lastbil. Lokalen passar utmärkt för lagerhållning, producerande verksamhet eller t.ex. uppställning av bilar. Lokalen erbjuder även möjlighet för separat inlåsning under tak av några firmabilar. Takhöjden varierar från ca 2,40 till 2,70 meter.

Området

Mölndal kommun ligger strax söder om Göteborg och erbjuder natursköna omgivningar och ett dynamiskt näringsliv. Här finns genuin landsbygd, levande kulturhistoria och många spännande aktiviteter och sevärdheter. Mölndals innerstad består av torg, galleria och affärsgator som erbjuder allt du behöver vad gäller service med butiker och restauranger.

Kommunikationer

Busshållplats utanför, 12 minuter till spårvagnshållplatsen och 15 minuter till regionaltåg.

Parkering

Parkering finns runt huset. En egen p-plats finns också att hyra mot betalning.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Flöjelbergsgatan 12

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.