Åby Arenaväg 8 A, Mölndal

Fantastisk kontorslokal i två plan med en ljuvlig utsikt

Om lokalen

Åby Arenaväg 8 A

  • Område

    Mölndal

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    1556 kvm

Lokalen

Välkommen till Åbyvägen 8A och denna fantastiska kontorslokal med stora gemensamma ytor.

Här erbjuds välanpassade ytor med öppna kontorslandskap, mötesrum och gemensamhetsytor i en fräsch och nybyggd kontorsmiljö. Lokalen ligger på plan 3 och 4 med interntrappa och har fin utsikt över omgivningen och med bra ljusinsläpp. Förutom effektiva och flexibla öppna kontorsytor har lokalen en bra blandning av mötes- och konferensrum samt flera enskilda kontorsrum. Stor loungeyta/lunchrum/konferensyta.

Lokalen är tillgänglig efter överenskommelse, snabbt tillträde möjligt.

Kontakta oss för mer information och boka visning.

Området

Mölndal kommun ligger strax söder om Göteborg och erbjuder natursköna omgivningar och ett dynamiskt näringsliv. Här finns genuin landsbygd, levande kulturhistoria och många spännande aktiviteter och sevärdheter. Mölndals innerstad består av torg, galleria och affärsgator med ett stort utbud av butiker, restauranger och service.

Kommunikationer

Lättillgängligt för bilburna med bra förbindelser till Söderleden och E6:an. Restid med bil till Mölndals centrum ca 5 min, Sisjön ca 7 min, Frölunda Torg ca 10 min, Göteborg city ca 15-20 min, Landvetter flygplats ca 20 min. Med kollektivtrafik reser du enkelt till/från Åby Arenastad. Buss 753 från Heden (23 min) eller från Mölndals station (6 min). Via Mölndals station finns vidare anknytningar med tåg/buss/spårvagn. Styr & Ställ-station utanför fastigheten för den som till exempel vill ta en kort cykeltur till Mölndals centrum på lunchen.

Parkering

Det finns en stor parkering med ca 2 000 parkeringsplatser i anslutning till arenan. Möjlighet till elbilsladdning finns.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Åby Arenaväg 8 A

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.