Kråketorpsgatan 20, Mölndal

Trevlig och flexibel lokal nära kommunikationer, restauranger och service

Om lokalen

Kråketorpsgatan 20

  • Område

    Mölndal

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    318 kvm

Lokalen

Välkommen till Åbro industriområde i Mölndal, strax utanför Göteborg. Här erbjuds en flexibel lokal i ett strategiskt belägen nära motorlederna.

Kontorslokalen ligger i markplan och har markport och lagerytor. Markporten är 3,20 meter bred och lokalen har en takhöjd på 330 mm. Lokalen är uppbyggd med pelarsystem vilket ger en stor flexibilitet att kunna utöka eller minska lagerdelen. Lokalen hyrs ut i befintligt skick eller anpassad efter er verksamhets behov och önskemål.

Kontakta oss för mer information eller för att boka visning.

Området

Mölndal kommun ligger strax söder om Göteborg och erbjuder natursköna omgivningar och ett dynamiskt näringsliv. Här finns genuin landsbygd, levande kulturhistoria och många spännande aktiviteter och sevärdheter. Mölndals innerstad består av torg, galleria och affärsgator med ett stort utbud av butiker, restauranger och service.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i nära anslutning till E6. Flera busslinjer trafikerar området och det är cirka 10 minuters promenad till busshållplatsen. Goda vägförbindelser till centrala och västra Göteborg, Mölndal och Kungsbacka.

Parkering

Det finns gott om parkeringsmöjligheter i anslutning till fastigheten.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Kråketorpsgatan 20

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.