Övägen 8, Limhamn

Kontor i Malmö med fantastisk utsikt över Öresund

Om lokalen

Övägen 8

  • Område

    Limhamn

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    148 kvm

Lokalen

Välkommen till Övägen 8 på Limhamn. Ett havsnära kontor med 6 meter i tak. På ett fantastiskt läge i Limhamns gamla färjehamn har ni möjlighet att hyra ett representativt kontor i en underbar miljö med bryggor, fiskhamn och gästhamn för fritidsbåtar. Dragörkajen är en uppseendeväckande byggnad med 6 våningsplan. Här erbjuder vi ett unikt kontorsplan med panoramafönster högst upp i huset. Utsikt över havet, Öresundsbron och Danmark. Stor terrass längs hela fasaden ger både morgon- och eftermiddagssol. Här sitter man gärna och avnjuter en kopp kaffe, blickar ut över havet och lyssnar till vågornas brus. Lokalen består av ett stort kombinerat mötesrum/kök och två större kontorsrum och är anpassad för 10-12 personer. Kontakta oss för mer information eller boka en visning.

Området

Stadsdelen Limhamn ligger sydväst om Malmö vid Öresundsbrons fäste. Här har du nära till grönområden precis intill vattnet och ett brett utbud av shopping, restauranger och all daglig service i Limhamns centrum. I området ligger också Skandinaviens största köpcenter Emporia som erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger och kafeér. Hamnområdet rymmer både industriområde och småbåtshamn.?

Kommunikationer

Centrala Malmö finns på 10-15 minuters avstånd med bil eller buss. Busshållsplats utanför porten.

Parkering

Parkering finns att hyra intill fastigheten. Även timparkering finns för besökare.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Övägen 8

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.