Derbyvägen 6E, Jägersro

Mindre kontor med bra kommunikationer

Om lokalen

Derbyvägen 6E

  • Område

    Jägersro

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    106 kvm

Lokalen

Välkommen till Derbyvägen 6 i Malmö. Här erbjuds en trevlig kontorslokal på våning två med goda kommunikationer i direkt anslutning till Inre Ringvägen. I anslutning till fastigheten finns gott om parkeringsplatser för dig och dina besökande.

Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en visning.

Området

Jägersro är starkt förknippat med trav- och galoppsport i Sverige eftersom Malmöbanan Jägersro är Sveriges äldsta stationära tävlingsbana för hästsport. Det finns stora planer på att exploatera stadsdelen med bostäder, kontor, skolor, handel och service. I närområdet hittar du Jägerso Center med ett brett utbud butiker och flera lunchrestauranger.

Kommunikationer

Fastigheten är lätt att nå både från Inre och Yttre Ringvägen. Goda kommunikationer med busstrafik i området. Ni når Jägersro center på endast 3 minuter.

Parkering

Det finns gott om parkeringsplatser i anslutning till fastigheten.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Derbyvägen 6E

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.