Axel Danielssons väg 261, Hyllie

Fräsch kontor och lagerlokal med lastkaj.

Välkommen till Axel Danielssons väg 261 här finns en ljus kontor- och lagerlokal i expansivt område. Kontakta oss för mer information och visning.

Om lokalen

Axel Danielssons väg 261

  • Område

    Hyllie

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    928 kvm

Planlösning

Här erbjuder vi en trevlig lokal uppdelad på kontor och lager. Kontoret har en välkomnande entré/lounge med egen ingång. Planlösningen är uppdelad på öppet kontorslandskap samt stort mötesrum som kan delas av i två mindre rum med vikvägg samt två samtalsrum. Lagerdelen om 567 kvm är fördelad på kontorsrum, mötesrum och kök samt samtalsrum. Takhöjd ca 3.0 meter.


Område

Hyllie ligger i ett av Europas mest expansiva område. Många företag väljer att etablera sig här både större huvudkontor samt olika typer av företag. Stort utbud av shopping och restauranger och service då det befinner sig nära Emporia köpcenter.

Kommunikation

Fastigheten ligger med närhet till Inre ringväg med goda kommunikationer till Hyllie, centrum och Köpenhamn. Vill man åka kollektivt kan man pendla till och från Hyllie både med buss och med tåg. Kastrups internationella flygplats ligger inom nära avstånd och till Malmö centrum tar det endast 7 minuter.

Parkering

Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Axel Danielssons väg 261

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.