Axel Danielssons väg 261, Hyllie

Ljus kontor- och lagerlokal i Hyllie.

Välkommen till Axel Danielssons väg 261 här finns en ljus kontor- och lagerlokal i expansivt område. Kontakta oss för mer information och visning.

Om lokalen

Axel Danielssons väg 261

  • Område

    Hyllie

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    2 250 kvm

Planlösning

Här erbjuder vi en kontors- och lagerlokal i expansivt område med närhet till motorväg och Europavägar. Kontoret befinner sig på plan 2 i fastigheten om ca 1043 kvm, samt lageryta med lastkaj om ca 1207 kvm. Takhöjd i lager på ca 5.6 m på 665 kvm, samt ca 3 m på 355 kvm. Då lokalen är i behov av renovering har ni stor möjlighet att påverka planlösning och materialval i lokalen för att passa er verksamhet optimalt.

Tillträde enligt överenskommelse.

Område

Hyllie ligger i ett av Europas mest expansiva område. Många företag väljer att etablera sig här både större huvudkontor samt olika typer av företag. Stort utbud av shopping och restauranger och service då det befinner sig nära Emporia köpcenter.

Kommunikation

Fastigheten ligger med närhet till Inre ringväg med goda kommunikationer till Hyllie, centrum och Köpenhamn. Vill man åka kollektivt kan man pendla till och från Hyllie både med buss och med tåg. Kastrups internationella flygplats ligger inom nära avstånd och till Malmö centrum tar det endast 7 minuter.

Parkering

Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Axel Danielssons väg 261

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.