Ystadvägen 17, Dalaplan

Öppen butikslokal med högt i tak

Om lokalen

Ystadvägen 17

  • Område

    Dalaplan

  • Lokaltyp

    Butik

  • Lokalstorlek

    233 kvm

Lokalen

Välkomna till att etablera er butik längs med den vältrafikerade Ystadvägen i Malmö. Här erbjuds en öppen lokal med högt i tak som ger en härlig känsla av rymd för er och era kunder. Lokalen är idag helt öppen vilket ger er möjligheten att anpassa utformningen utefter era behov.

Som närmsta grannar finns bland annat väletablerade företag så som Myrorna, Friskis & Svettis och Beijer Byggmaterial. Den utvändiga parkeringen erbjuder 1h fri parkering som ger era kunder möjlighet att titta in utan att betala någon p-avgift.

Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka visning.

Området

Dalaplan ligger i Malmös södra innerstad. Här har du nära till Mobilia köpcentrum med ett stort utbud av butiker, restauranger och annan service. I närheten ligger också unika Pildammsparken med sina dammar och nyklassicistiska utformning.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med bekväm anslutning till både E6, E20, E22 och båda ringlederna. Vill man åka kollektivt ligger Södervärns busstation och Triangelns citytunnelstation på behagligt promenadavstånd.

Parkering

I direkt anslutning till fastigheten finns bra med parkeringsplatser.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Ystadvägen 17

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.