Kabingatan 11, Bulltofta

Ljust kontor med stora fönsterpartier

Om lokalen

Kabingatan 11

  • Område

    Bulltofta

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    410 kvm

Lokalen

Välkommen till Kabingatan 11. Här erbjuder vi ett ljust kontor med fint ljusinsläpp.

Lokalen är förberedd för att ni som hyresgäst ska ges möjlighet att påverka utformningen av ert nya kontor. Ni har chans att utforma rumsindelningen helt efter er verksamhets behov. I dagsläget består lokalen endast av en härlig öppen yta. Bilderna visar förslag på hur det kan tänkas se ut efter renovering.

Kontakta oss för mer information och för att boka en visning.

Området

Bulltofta ligger i stadsdelen Kirseberg i Malmö med gröna omgivningar och promenadstråk såsom Beijers park samt Bulltofta rekreationsområde. I området finns väletablerade lunchrestauranger, hotell, golfbana och serviceverksamheter i form av massage och kiropraktik. Här hittar du också matbutiken Coop och bank.

Kommunikationer

Med närhet till inre och yttre ringväg skapas goda kommunikationsmöjligheter. Inom gångavstånd finns bussförbindelser mot centrala Malmö.

Parkering

Finns parkering i anslutning till fastigheten.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Kabingatan 11

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.