Höjdrodergatan 30, Bulltofta industriområde

Lager med tillhörande kontor i entréplan

Välkommen till Höjdrodergatan 30 i Bulltofta. Här erbjuder vi en ljus och nyrenoverad lagerlokal med tillhörande kontor i entréplan. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Om lokalen

Höjdrodergatan 30

  • Område

    Bulltofta industriområde

  • Lokaltyp

    Industri

  • Lokalstorlek

    104 kvm

Lokalen

Nyrenoverad och fräsch lageryta med egen port och tillhörande kontor. Lokalen har ett fint ljusinsläpp i både lager- och kontorsdelen. Lokalen ligger nämligen längst ut i fastigheten med fönster längs fasaden. Kontorsdelen har egen entré med pentry samt RWC med dusch. Möjlighet att möblera kontoret med tre arbetsplatser. All belysning i lokalen består av LED-belysning. Inom fastigheten finns laddstolpar med möjlighet att ladda elbilar. Fastigheten är inhägnad med motordrivna grindar.

Porten består av vikport med bredden 3 m och höjden 2,70 m. Lokal E är 104 kvm stor, varav 62 kvm är lager/verkstad. För mer information om takhöjd, se planritning.

Området

Fastigheten är belägen i det trevliga området Bulltofta med gröna omgivningar och promenadstråk. I området finns väletablerade lunchrestauranger och det finns flera lunchalternativ i närområdet. Det går enkelt och snabbt att ta sig till kringliggande serviceverksamhet såsom restauranger och livsmedelsbutiker. I närområdet finns ett flertal bensinstationer och närhet till både hotell och golfbana.

Kommunikation

Med närhet till inre och yttre ringväg skapas goda kommunikationsmöjligheter. Inom gångavstånd finns bussförbindelser mot centrala Malmö.

Parkering

Det finns en inhägnad parkering inom fastigheten med motordrivna grindar samt tillhörande parkering i direkt anslutning till lokalen.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Höjdrodergatan 30

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.